Asperion is een 100% webbased pakket waar wij warm voor lopen. Asperion heeft de software zelf ontwikkeld met ontwikkeltools van Microsoft en andere gerenommeerde leveranciers. Het pakket bevat legio functionaliteiten, is gebruiksvriendelijk en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wat is 100% webbased?
100% webbased betekent dat u waar dan ook met elke computer direct kunt inloggen en over uw administratie en andere bedrijfsgegevens kunt beschikken. U hoeft niets te downloaden of installeren. Gewoon inloggen en aan de slag.

Software die meegroeit
Asperion breidt de functionaliteit van haar software voortdurend uit. Daar profiteert u van mee. Alle verbeteringen en nieuwe functies binnen aangeschafte modules komen automatisch beschikbaar voor alle bestaande gebruikers. Zonder meerprijs. Zonder tijd en moeite van uw kant.

Hoe zit het met de veiligheid?
De servers van Asperion zijn uitstekend beveiligd en ondergebracht bij IS-interned. Deze gerenommeerde organisatie beheert en bewaakt grote aantallen servers voor verzekeringsmaatschappijen, banken, vliegtuigmaatschappijen en overheidsorganisaties. Goed geregeld dus.

Wilt u meer weten over Asperion? Bekijk de twee filmpjes, ga naar de website van Asperion of neem contact met ons op. Wij informeren u graag!

 

Naar het inlogscherm van Asperion