Project omschrijving

Gert-Jan Nell is ondernemer in hart en nieren. Hij is betrokken (geweest) bij verscentrumnederland.nl, zorgboodschap.nl en eetgemak.nl. In oktober 2016 heeft hij samen met zijn vaste ondernemerspartners het vastgoed en de inventaris van Catering Cor Jansen overgenomen. De komende jaren gaan ze een aantal nieuwe concepten in de regio lanceren.

Gert-Jan Nell: “Wist je dat tussen 2020 en 2030 maar liefst veertig procent van de Nederlanders 65 jaar of ouder is? Deze groep houdt van vermaak en van lekker en gemakkelijk eten. Daar springen wij op in met catering nieuwe stijl, partyboten en diverse vermaakprogramma’s.”

“Ik werk graag met De Stand van Zaken. Waarom? Het is een prettig en professioneel bedrijf met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Alle specialismen zijn aan boord, van het maken van jaarrekeningen tot fiscaal-juridische zaken, die combinatie vind ik gewoon goud.

Met Ronald Padding heb ik al jaren een goede klik. En – ook heel belangrijk – we werken naar volle tevredenheid met het online boekhoudpakket Asperion. Zo hebben we elke dag volledig inzicht in de gang van zaken.”

www.cateringcorjansen.nl